Ajax mist Neres en Mazraoui in generale repetitie voor Atalanta-thuis

Reacties

Erik ten Hag heeft de opstelling van Ajax op vier plekken gewijzigd voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Noussair Mazraoui en David Neres ontbreken zaterdagavond vanwege blessures.

Ajax mist Neres en Mazraoui in generale repetitie voor Atalanta-thuis
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 2
FC Twente
FC Twente

Buiten de twee hierboven zijn Antony en Edson Álvarez buiten de basis gevallen. Dat levert een nieuwe kans op voor Zakaria Labyad, die tegen de Tukkers zeer waarschijnlijk de 10-positie gaat bekleden. Hij wordt in de rug gesteund door het duo Ryan Gravenberch-Davy Klaassen.

Voorin begint Traoré wederom in de basis in een Eredivisie-wedstrijd, de spits moest het in de Champions League in de uitwedstrijd tegen Liverpool nog met een invalbeurt doen. De negentienjarige goalgetter uit Burkina Faso wordt geflankeerd door Dusan Tadic en Quincy Promes. Achterin is Sean Klaiber de logische vervanger van de afwezige Mazraoui.

Het duel tussen Ajax en Twente begint om 20.00 uur in de Johan Cruijff Arena en is voor de Amsterdammers de laatste wedstrijd op weg naar de cruciale Champions League-wedstrijd van woensdag tegen Atalanta Bergamo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.