Ajax mist Dolberg ook in België

Reacties

Kasper Dolberg is ook tegen Standard Luik niet inzetbaar voor Ajax. De spits mist het eerste duel met de Belgen in de derde voorronde van de Champions League. Trainer Erik ten Hag neemt 22 spelers mee naar Luik.

Ajax mist Dolberg ook in België

Ajax neemt het dinsdagavond op tegen de bekerwinnaar van België, volgende week is de return in de Johan Cruijff Arena. Dolberg moest ook al geblesseerd toekijken tijdens het tweeluik met Sturm Graz in de tweede voorronde, die Ajax zonder kleerscheuren doorstond.

Tegen Standard Luik staat een plek in de play-offs van de Champions League op het spel. Voor de zekerheid heeft Ten Hag 22 spelers in zijn wedstrijdselectie opgenomen, vier spelers moeten afvallen. Benjamin van Leer keert terug in de wedstrijdselectie na blessureleed, hij vormt samen met André Onana en Kostas Lamprou het keepersgilde van Ajax.

Naast drie keepers neemt Ten Hag ook wat talenten mee. Noa Lang, Kaj Sierhuis, Dani de Wit en Jurgen Ekkelenkamp zitten ook bij de selectie. Daley Blind, die in de oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg nog geblesseerd uitviel, is er ook gewoon bij.

De volledige selectie:
André Onana
Kostas Lamprou
Benjamin van Leer
Matthijs de Ligt
Rasmus Kristensen
Nico Tagliafico
Max Wöber
Daley Blind
Noussair Mazraoui
Frenkie de Jong
Lasse Schöne
Donny van de Beek
Carel Eiting
Hakim Ziyech
Dusan Tadic
David Neres
Zakaria Labyad
Klaas-Jan Huntelaar
Noa Lang
Kaj Sierhuis
Dani de Wit
Jurgen Ekkelenkamp

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.