Ajax houdt Hato met nieuw contract uit handen van Engelse topclubs

Reacties

Jorrel Hato heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot de zomer van 2028. De achttienjarige verdediger wordt beloond voor zijn stormachtige ontwikkeling.

Ajax houdt Hato met nieuw contract uit handen van Engelse topclubs
© Pro Shots

Hato debuteerde op zestienjarige leeftijd in het eerste en is inmiddels niet meer weg te denken uit de basis. De verdediger debuteerde eind vorig jaar in het Nederlands elftal. In het uitduel met Gibraltar verving Hato halverwege Virgil van Dijk. Zijn ontwikkeling sprong in het oog bij nagenoeg alle topclubs in de Premier League, maar de Britse grootmachten grijpen mis.

De contractverlenging van Hato was een topprioriteit van Ajax, dat het toptalent de komende jaren nog in Amsterdam hoopt te houden en hem een sterk verbeterde aanbieding voorschotelde. Hato speelde tot nu toe 52 officiële wedstrijden voor Ajax. Daarin was de verdediger goed voor een doelpunt en drie assists.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.