Ajax heeft intern geen moment over ontslag Schreuder gesproken

Reacties

De clubleiding van Ajax is niet van plan om in te grijpen als het gaat om trainer Alfred Schreuder. Een deel van de aanhang is klaar met de huidige Ajax-coach, maar intern wordt er niet met een beschuldigende vinger gewezen.

Ajax heeft intern geen moment over ontslag Schreuder gesproken
© Pro Shots

Schreuder wordt door zeker een deel van de Ajax-aanhang verantwoordelijk gehouden voor de slechte prestaties van Ajax in de eerste seizoenshelft. In een dramatische slotweek voor de start van het WK werden liefst zeven punten verspeeld, waardoor de Amsterdammers met drie punten achterstand op Feyenoord de winterstop ingingen.

Intern is er geen moment over een ontslag gesproken. De clubleiding, met op voetbalvlak algemeen directeur Edwin van der Sar en de twee technisch managers Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, erkent dat er veel dingen beter moeten in alle geledingen van de club, maar weigeren met de beschuldigende vinger richting de trainer te wijzen.

Recent tijdens de aandeelhoudersvergadering gaf Van der Sar nogmaals aan dat Schreuder op een moeilijk moment is ingestapt en de hulpmiddelen voor hem er niet makkelijker op werden tijdens de zomerse transferperiode. In de volgende transferperiode wacht Ajax een belangrijke taak, waarover meer geschreven wordt in onderstaand artikel op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.