'Ajax heeft Heitinga misbruikt en hem als een baksteen laten vallen'

Reacties

De manier waarop de nieuwe mensen bij Ajax omsprongen met John Heitinga deed Dusan Tadic pijn. De oud-voetballer was coach van Jong Ajax toen hij instapte als opvolger van de ontslagen Alfred Schreuder, maar vertrek na het vorige seizoen.

'Ajax heeft Heitinga misbruikt en hem als een baksteen laten vallen'
© Pro Shots

'Dat was gewoon niet correct. Ajax heeft hem misbruikt en als een baksteen laten vallen. Toen eind januari Alfred Schreuder weg moest, moest John Heitinga de club redden. Maar een paar maanden later mocht hij niet eens meer assistent zijn bij de club…', lucht Tadic zijn hart in de kerstspecial van VI.

'John gaf alles voor Ajax. Ajax is alles voor hem, zijn leven. Ik heb hem ervaren als een geweldige trainer en heel prettig persoon, met moed en een goede persoonlijkheid. Hij lapte ons op, bracht een bepaald bewustzijn terug en is een echte Ajax-man.' Inmiddels is Heitinga assistent-trainer bij West Ham United, VI zocht Tadic op in Turkije, waar hij speelt voor Fenerbahçe.

De ex-aanvoerder van Ajax komt in de extra dikke kerstspecial van VI uitgebreid aan het woord over zijn droomclub. Een bijzonder interview met het boegbeeld van vervlogen Ajax-tijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.