Ajax gaat zonder Ihattaren naar Oostenrijk

Reacties

Ajax gaat zonder Mohammed Ihattaren op trainingskamp in Oostenrijk. De aanvallende middenvelder blijft achter in Amsterdam, omdat hij niet fit is, zo meldt Ajax op zijn officiële website.

Ajax gaat zonder Ihattaren naar Oostenrijk

Ihattaren is druk bezig met zijn comeback, maar raakte tijdens deze voorbereiding geblesseerd. Het is niet precies duidelijk hoe groot de schade is. Deelname aan het trainingskamp in Oostenrijk is in ieder geval uitgesloten voor de technicus. 

Ook doelman Maarten Stekelenburg en aanvaller Amourricho van Axel Dongen ontbreken vanwege blessureleed in de Ajax-selectie, die uit 29 spelers bestaat. Lisandro Martínez, die zondag aan Manchester United is verkocht, zit daar al niet meer bij.

De trip van Ajax naar Oostenrijk heeft zondag overigens vertraging opgelopen. De Amsterdammers zouden om 12.00 uur opstijgen voor het trainingskamp, maar vanwege technische mankementen aan het vliegtuig is de selectie nog in Nederland.

De Ajax-selectie die afreist naar Oostenrijk: Remko Pasveer, Jay Gorter, Sten Kremers, Tom de Graaf, Nicolás Tagliafico, Lisandro Magallán, Perr Schuurs, Daley Blind, Jurriën Timber, Devyne Rensch, Sean Klaiber, Kik Pierie, Owen Wijndal, Youri Regeer, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Kenneth Taylor, Mohammed Kudus, Dusan Tadic, Steven Berghuis, Antony, Mohamed Daramy, Steven Bergwijn, Naci Ünüvar, Sontje Hansen, Kristian Hlynsson, Youri Baas, Kian Fitz-Jim en Christian Rasmussen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.