Ajax en Manchester United naderen akkoord over transfer Martínez

Reacties

Er is nog geen witte rook, maar de kans is aannemelijk dat Lisandro Martínez zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. De 24-jarige verdediger wordt begeerd door Manchester United, dat vandaag in Amsterdam onderhandelde met de clubleiding van Ajax.

Ajax en Manchester United naderen akkoord over transfer Martínez
© Pro Shots

Van een akkoord is nog geen sprake, maar beide clubs naderen elkaar richting een transfersom van rond 55 miljoen euro, melden bronnen rond de Amsterdamse club.

Manchester United is al langere tijd in de slag om de handtekening van Martínez. De linksbenige verdediger heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2025 en aanvankelijk wilde Ajax dan ook niet meewerken aan een vertrek. Maar de strijd tussen United en Arsenal om Martínez barstte los en zorgde voor een flinke stijging van de transfersom. Daarnaast gaf de speler zelf nadrukkelijk aan een overgang naar de club van Erik ten Hag te zien zitten.

Martínez kwam in de zomer van 2019 voor zeven miljoen euro over van Defensa y Justicia. Bij Ajax maakte de verdediger een sterke ontwikkeling door. Afgelopen seizoen ontpopte hij zich tot sterkhouder van de ploeg en daarmee dwong hij ook een vaste plek af in de nationale ploeg van Argentinië.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.