Ajax en Feyenoord vinden nieuwe sponsor in de cryptocurrency

Reacties

Het Nederlands handelsplatform Knaken heeft een overeenkomst getekend met Ajax en Feyenoord voor de duur van drie jaar. Daarmee wordt het bedrijf Cryptocurrency Partner van de topclubs.

Ajax en Feyenoord vinden nieuwe sponsor in de cryptocurrency
© Pro Shots

Knaken.nl wordt door Ajax omschreven als aanbieder van cryptocurrencies, die bekendstaat om een eenvoudig en veilig platform. Dat was voor de regerend landskampioen ook een belangrijke voorwaarde om het partnerschap aan te gaan. 'De markt van cryptocurrencies is in volle ontwikkeling en een groeiende groep gebruikers is actief in deze markt. Naast veel groei is er ook veel onduidelijkheid', legt commercieel directeur Menno Geelen van Ajax uit.

'Bij het sluiten van een partnership met Knaken was het voor ons een belangrijke voorwaarde dat aan nieuwe gebruikers goed wordt uitgelegd waarom (en waarom niet), hoe en waar je op een veilige, verantwoorde en eenvoudige manier in de markt van cryptocurrency actief kunt zijn. Wij bieden Knaken de mogelijkheid om dat via onze samenwerking te doen.'

Knaken was sinds het seizoen 2020/21 ook al partner van Sparta Rotterdam en is dus vanaf komend seizoen betrokken bij drie clubs in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.