Ajax denkt bij vertrek Antony aan terugkeer Ziyech

Reacties

De transferperiode is nog altijd in volle gang bij Ajax. Manchester United blijft zijn zinnen zetten op de komst van Antony. De Amsterdammers willen de Braziliaan niet kwijt, maar brengen al wel alternatieve opties in kaart met Hakim Ziyech als topkandidaat.

Ajax denkt bij vertrek Antony aan terugkeer Ziyech
© Pro Shots

Manchester United meldde zich donderdag in Amsterdam met een bod van tachtig miljoen euro op Antony. Ajax wees het bedrag echter van de hand. De Braziliaan heeft nog een contract tot medio 2025 en de landskampioen rekent erop dat hij zich met het WK met Brazilië in aantocht in de belangstelling gaat spelen van meerdere clubs.

Mocht de club van Erik ten Hag toch doorzetten en opnieuw met een bod komen, kan er een nieuwe situatie ontstaan. Antony heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt open te staan voor een transfer. Als de Braziliaan vertrekt, heeft Ajax zijn vervanger ook al op het oog. De Amsterdammers willen Hakim Ziyech in dat geval graag op huurbasis overnemen van Chelsea. De Marokkaanse middenvelder vertrok twee jaar geleden voor veertig miljoen euro van Ajax naar de Engelse topclub, waar hij nog een contract heeft tot medio 2025.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.