Ajax denkt aan hereniging tussen Mislintat en Japanner Ito

Reacties

Ajax hoopt op korte termijn niet één maar twee centrale verdedigers aan de selectie toe te voegen. Josip Sutalo van Dinamo Zagreb is nog altijd het belangrijkste transfertarget, maar ook Hiroki Ito is in beeld. De 24-jarige Japanner is een oude bekende van Ajax-TD Sven Mislintat.

Ajax denkt aan hereniging tussen Mislintat en Japanner Ito
© Pro Shots

Sport1 in Duitsland meldde woensdagochtend de Amsterdamse interesse. VI weet dat er al contact is gelegd tussen Ajax en zijn Duitse werkgever Stuttgart.

De Japanse verdediger komt overduidelijk uit de koker van technisch directeur Sven Mislintat. De Duitser haalde in 2021 de linksbenige Japanner naar Die Schwaben. De Japans international zou zelf wel oren hebben naar een transfer. Het belangrijkste struikelblok zou weleens de transfersom kunnen worden. Ito heeft nog een doorlopend contract en in Duitsland wordt gedacht aan een transfersom van rond de vijftien miljoen euro.

Zoals eerder beschreven op VI PRO brengt Ajax momenteel de markt opnieuw in kaart en worden meerdere lijntjes uitgeworpen. De Amsterdammers hebben mede door het uitblijven van Champions League-voetbal een beperkter budget dan eerdere jaren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.