Ajax dankzij dubbelslag Milik te sterk voor HSV

Reacties

Ajax heeft het trainingskamp in het Turkse Belek besloten met een knappe oefenzege op Hamburger SV. De nummer tien van de Bundesliga werd simpel aan de kant gezet door Ajax: 3-1.

Ajax dankzij dubbelslag Milik te sterk voor HSV

Halverwege de eerste helft sloeg Ajax voor het eerst toe, na een chaotische situatie voor het doel van René Adler. Nadat Riechedly Bazoer de paal had geraakt schoot Arek Milik via Adler de openingstreffer binnen. Direct na de hervatting besliste Viktor Fischer de wedstrijd door met een schuiver te profiteren van voorbereidend werk van Amin Younes.

Diezelfde Younes stond ook aan de basis van de 3-0. Jaroslav Drobny kon de inzet van de 22-jarige Duitser nog keren, maar vervolgens kopte Milik de rebound simpel binnen. In de slotfase redde Aaron Hunt met een geplaatst schot de eer voor HSV.

Met de overwinning op HSV tankt Ajax vertrouwen voor de tweede helft van dit seizoen. Zondag hervat de ploeg van trainer Frank de Boer de competitie met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Opstelling Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Riedewald, Dijks; Bazoer (81. Schöne), Gudelj, Sinkgraven (46. Van de Beek); Fischer (62. Cerny), Milik, Younes (77. Nouri).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.