Ajax breekt contract van talentvolle Taylor open

Reacties

Ajax heeft het contract van Kenneth Taylor opengebroken. De achttienjarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis voor vier jaar.

Ajax breekt contract van talentvolle Taylor open
© Pro Shots

Taylor was een van de talenten wiens contract bij Ajax volgend jaar afliep. De Amsterdammers hoopten die verbintenissen tijdens de coronabreak open te breken, maar staakten hun pogingen in juni tijdelijk omdat de onderhandelingen stroef verliepen. Ryan Gravenberch heeft zijn contract inmiddels echter verlengd, net als Devyne Rensch en Naci Ünüvar, en nu ligt ook Taylor weer voor vier jaar vast.

Het nieuwe contract is een blijk van vertrouwen in het talent van Taylor, die tijdens deze voorbereiding zijn kans kreeg van trainer Erik ten Hag. Komend seizoen moet de in Alkmaar geboren jeugdinternational toch vooral zijn minuten gaan maken voor Jong Ajax. Afgelopen seizoen kwam Taylor negentien keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie. Zijn officiële debuut in Ajax 1 moet hij nog maken.

Kenneth Taylor spiegelt zich aan Kroos: 'Zo snel mogelijk naar Ajax 1'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.