Ajax bevestigt komst Grillitsch en heeft slecht nieuws voor Álvarez

Reacties

Ajax heeft donderdag de komst van Florian Grillitsch afgerond. De 27-jarige middenvelder uit Oostenrijk tekent zoals eerder gemeld een contract voor één seizoen met een optie op nog twee jaar. De Amsterdammers hadden daarnaast slecht nieuws voor Edson Álvarez.

Ajax bevestigt komst Grillitsch en heeft slecht nieuws voor Álvarez
© Pro Shots

Grillitsch, die ook werd begeerd door Feyenoord, is geen onbekende voor trainer Alfred Schreuder. De trainer van Ajax werkte in het verleden met de middenvelder samen bij 1899 Hoffenheim. De Oostenrijker speelde in de afgelopen vijf jaar 151 officiële duels voor de Duitse subtopper.

Omdat Grillitsch transfervrij was, hoefde Ajax zijn komst niet woensdag op Deadline Day af te ronden. Dat was wel het geval bij Lucas Ocampos, die op de slotdag van de transferperiode met een optie tot koop werd gehuurd van Sevilla.

Álvarez
Naast de komst van Grillitsch was er donderdag meer nieuws te melden bij Ajax. Álvarez heeft niet meegetraind bij de Amsterdammers. De Mexicaan had zijn zinnen gezet op de transfer naar Chelsea, dat zich woensdag nog meldde bij Ajax. De club heeft volgens De Telegraaf echter aan Álvarez laten weten dat hij niet meer mag vertrekken.

Door de naderende komst van Grillitsch en Ocampos en de geruchten rond Mohammed Kudus en Álvarez werd het een turbulente Deadline Day bij Ajax, dat ook nog werkte aan de komst van keeper Odysseas Vlachodimos. Zijn komst ging uiteindelijk niet door.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.