Ajax bevestigt komst en transferbedrag Mikautadze

Reacties

Georges Mikautadze is Ajacied. De Georgiër is woensdagochtend op sociale media aangekondigd door de club uit Amsterdam. De 22-jarige Georgiër komt over van FC Metz.

Ajax bevestigt komst en transferbedrag Mikautadze
© Pro Shots

De aanvaller tekent een contract tot en met de zomer van 2028 bij Ajax. De Amsterdammers maken, zoals VI al meldde,  een bedrag over van zestien miljoen euro aan de Franse Ligue 1-club. Met bonussen kan dat nog oplopen tot negentien miljoen euro.

Ajax kondigt de transfer van Mikautadze aan als 'Georges, onze volgende Georgiër.' In de video kijkt de nieuwe aanwinst naar doelpunten van oud-Ajacied Shota Arveladze, die tussen 1997 en 2001 furore maakte bij de club uit Amsterdam. 

Afgelopen weekend was Mikautadze nog trefzeker voor FC Metz. Tegen Clermont Foot 63 maakte de Georgiër de winnende treffer. Bij Metz was de Georgiër in 45 wedstrijden goed voor 26 doelpunten. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

VI maakte in afwachting van de transfer van Mikautadze naar Ajax een analyse over de nieuwe aanwinst. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.