Ajax-beul Smeets vertrekt jaar na dato bij De Graafschap

Reacties

Bryan Smeets is aan zijn laatste weken bij De Graafschap bezig. De middenvelder heeft net als Piotr Parzyszek aan de club aangegeven op een hoger niveau te willen spelen.

Ajax-beul Smeets vertrekt jaar na dato bij De Graafschap

De 24-jarige Limburger speelde 57 wedstrijden voor De Superboeren en zijn meest befaamde optreden op De Vijverberg was dat van vorig jaar op 8 mei. Toen scoorde Smeets tegen Ajax, dat door het 1-1 gelijkspel bij De Graafschap de titel misliep. PSV werd toen op de laatste speeldag kampioen.

Mutaties
De selectie van coach Henk de Jong ziet er volgend seizoen sowieso heel anders uit. De nummer twaalf van de Jupiler League heeft aan Jasper Heusinkveld, Eric Verstappen, Lion Kaak, Nathaniel Will, Jan Lammers, Luis Pedro, Tim Linthorst, Dean Koolhof en Eric Quekel te kennen gegeven dat zij geen nieuw contract krijgen. Met Mark Diemers gaat De Graafschap nog in gesprek.

Manager voetbalzaken Peter Hofstede geeft op de clubsite uitleg: 'We hebben gedurende het hele seizoen gezamenlijk gekeken naar de plussen en de minnen en op basis daarvan selecteer je door. Wij zijn ook al druk bezig om de selectie voor het aankomend seizoen te versterken. De verwachting is dat we op korte termijn een aantal nieuwe spelers kunnen presenteren.'

Tim Receveur komt in ieder geval over van kampioen VVV-Venlo, terwijl De Graafschap serieuze interesse heeft in Myenty Abena (Jong Utrecht), Fabian Serrarens en Jordy Tutuarima (beiden Telstar).

De Graafschap loopt play-offs definitief mis door nederlaag
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.