Ajax bereid mee te denken met Klaassen, Lyon toont interesse

Reacties

Ajax is bereid mee te denken met Davy Klaassen, mocht hij besluiten de club voor het einde van de transferperiode te willen verlaten. Olympique Lyon is een van de clubs met interesse.

Ajax bereid mee te denken met Klaassen, Lyon toont interesse
© Pro Shots

Klaassen is te kennen gegeven dat hij dit seizoen waarschijnlijk niet alles zal gaan spelen. Dat niet hij, maar Steven Bergwijn van trainer Maurice Steijn de aanvoerdersband kreeg, was al een teken aan de wand. Als Klaassen vanwege een gebrek aan perspectief wil vertrekken, dan is Ajax bereid met hem mee te denken, net zoals de club dat ook met Dusan Tadic deed. En indien Klaassen wil blijven, blijft hij van harte welkom. Klaassen wordt binnen Ajax bijzonder gewaardeerd en hoeft dus niet per se weg.

Klaassen (30) heeft meerdere opties waaruit hij kan kiezen, waaronder Lyon, maar onduidelijk is hoe hij daar zelf tegenover staat. De speler weegt zijn opties af, maar het is niet ondenkbaar dat hij bezig is aan zijn laatste dagen als speler van Ajax.

'Je weet het nooit, maar ik ben nu met Ajax bezig. Ik geef altijd alles voor Ajax en dat zal ik blijven doen. Ik kan nu wel zeggen of ik blijf of wegga, maar dat weet je gewoon nooit', vertelde Klaassen zondag na de wedstrijd tegen Excelsior (2-2). Het contract van Klaassen bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2024.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.