Ajacied Antony maakt veel indruk op routinier Thiago Silva

Reacties

Antony heeft in zijn eerste twee interlands voor Brazilië een positieve indruk achtergelaten op routinier Thiago Silva. De verdediger van Chelsea sprak na het gelijkspel van de Brazilianen tegen Colombia lovend over de aanvaller van Ajax.

Ajacied Antony maakt veel indruk op routinier Thiago Silva
© Pro Shots
Colombia
Colombia
0 - 0
Brazilië
Brazilië

Antony kwam tegen Colombia twintig minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen, maar wist niet het verschil te maken voor de Brazilianen. Vorige week vrijdag vond de vleugelaanvaller nog het net bij zijn interlanddebuut tegen Venezuela (1-3).

Thiago Silva is onder de indruk van Antony en ook van Leeds-United-aanvaller Raphinha, eveneens een nieuw gezicht bij de Seleção. 'Deze jongens bezitten kwaliteiten die ik in meer dan tien jaar niet meer heb gezien bij nieuwkomers in de nationale ploeg. Het is heel bijzonder om te zien hoe Raphinha en Antony zich prestenteren en persoonlijkheid tonen', aldus de 37-jarige verdediger tegenover het Braziliaanse UOL.

'Qua verstandhouding in het veld kan het nog beter, maar als je puur individueel naar die twee kijkt, is het van een hoog niveau', verklaart Silva, die zelf ook als invaller binnen de lijnen kwam tegen Venezuela. De Brazilianen spelen vrijdag voor eigen publiek tegen Uruguay. De formatie van bondcoach Tite gaat met negen zeges in tien wedstrijden overtuigend aan de leiding in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatie.

WK Kwal. Zuid-Amerika

Stand WK Kwal. Zuid-Amerika 2022 Qatar

Zuid-Amerika

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Brazilië
17
14
3
0
40-5
+35
45
2
Argentinië
17
11
6
0
27-8
+19
39
3
Uruguay
18
8
4
6
22-22
0
28
4
Ecuador
18
7
5
6
27-19
+8
26
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.