Aissati probeert contract te verdienen bij ADO Den Haag

Reacties

Ismaïl Aissati gaat vanaf maandag meetrainen bij ADO Den Haag. De 28-jarige middenvelder krijgt de kans om de technische staf ervan te overtuigen een meerwaarde te kunnen zijn, zo meldt de club uit de Residentie.

Aissati probeert contract te verdienen bij ADO Den Haag

Aissati is transfervrij sinds zijn contract met het Turkse Alanyaspor afliep. In dienst van die club speelde de middenvelder afgelopen seizoen twaalf competitiewedstrijden.

De 'stage' van Aissati bij ADO Den Haag duurt een week. In 2005 debuteerde de middenvelder op zestienjarige leeftijd voor PSV. De middenvelder maakte meteen veel indruk. Bijvoorbeeld in de wedstrijden tegen AC Milan in de groepsfase van de Champions League. In de zomer van 2008 maakte hij de overstap naar Ajax.

Aissati slaagde er niet in door te breken bij de Amsterdammers. In totaal stond hij vier seizoenen onder contract, maar de spelmaker kwam niet verder dan 49 officiële duels. In 2012 maakte hij de overstap naar Antalyaspor, waar hij na één seizoen werd opgepikt door Terek Grozny. Die club verliet hij in 2016 voor Alanyaspor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.