Agüero junior eist recordshirt papa op: 'Hij stuurde me meteen een appje'

Reacties

Sergio Agüero kroonde zich woensdag in Napels tot topscorer aller tijden van Manchester City. Zoals het hoort bedankte de Argentijn na afloop van zijn recordbrekende treffer - én de bijzonder knappe zege in de kraker van Groep F - alles en iedereen bij de club.

Agüero junior eist recordshirt papa op: 'Hij stuurde me meteen een appje'

The Citizens wonnen in een ware voetbalshow met 2-4 bij Napoli, Agüero tekende voor de 2-3. Daarmee staat hij nu op 178 officiële doelpunten voor City, eentje meer dan Eric Brook er tussen 1928 en 1940 maakte. Na afloop toonde hij zich apetrots. 'Ik ben dolblij met dit moment, het is een unieke gebeurtenis', zo vertelde Agüero tegenover BT Sports. 'Maar het team, de fans en de hele technische staf hebben me hierbij geholpen, dus ik wil ze allemaal hartelijk bedanken.'

Het zwarte City-shirt waarin Agüero het record pakte (foto), werd na afloop overigens niet geruild, zo verklaarde Agüero. 'Mijn hele familie heeft meegekeken vanuit Argentinië, ze hebben me net zelfs al gebeld. Hallo allemaal!', richtte hij zich lachend tot de camera. 'Maar het shirt is voor mijn zoontje. Hij stuurde me meteen een appje waarin hij om het shirt vroeg, dus ik zal het meenemen voor hem.' Saillant detail: Agüero junior is de kleinzoon van Napoli-legende Maradona, Agüero senior had namelijk een relatie met de dochter van de Argentijnse grootheid.

Pep Guardiola over recordbreker Sergio Agüero

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.