AGOVV door blessures in keepersnood

Het komt AGOVV Apeldoorn bijzonder goed uit dat keepers Marcus Stolzenberg en Maikel Visser op proef zijn. De club uit de Jupiler League is in keepersnood.

AGOVV door blessures in keepersnood

Van de nood een deugd maken, zal John van den Brom hebben gedacht. Want de trainer kan zaterdag de twee testkeepers in actie zien in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Norwich City.

Van den Brom moet noodgedwongen stagiairs Stolzenberg of Visser opstellen. De twee keepers die al een contract op zak hebben, zijn namelijk (voorlopig) niet beschikbaar. AGOVV heeft alleen in Jeroen Gerritsen een fitte doelman in de gelederen. Maar op de routinier (37) wordt alleen in noodgevallen een beroep gedaan.

Joshua Krake was de eerste die wegviel. De hamstringblessure die hij woensdag opliep, kost hem zeker vier weken. Daan Huiskamp is er slechter aan toe. De 21-jarige goalie brak donderdag tijdens een training een hand en staat zeker twee maanden buitenspel.

Stolzenberg (24) stond vorig seizoen onder contract bij SpVgg Unterhaching, terwijl Visser afgelopen seizoen deel uitmaakte van het belofteteam van FC Twente.

Bekijk hier al onze video's