'Agent Lewandowski' praat met Messi over Barcelona

Reacties

Lionel Messi, zijn echtgenote Antonella Roccuzzo en Robert Lewandowski waren maandag geamuseerd in gesprek bij de prestigieuze Laureus Awards.

'Agent Lewandowski' praat met Messi over Barcelona
© Twitter
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Lewandowski, sinds afgelopen zomer de spits van Barcelona, maakte er nooit een geheim van dolgraag samen te willen spelen met Messi. Zover kwam het nog niet, maar in Spanje wordt hevig gespeculeerd over een terugkeer van de Argentijnse superster naar Catalonië.

Terwijl ook Saoedi-Arabië genoemd wordt als potentiële bestemming, ging het gesprek tussen Messi en 'Lewa' maandag alleen over Barcelona. Zo vroeg Messi of de Pool in dezelfde wijk als hij woont en deelde Roccuzzo dat Lewandowski en zijn partner verliefd op de stad zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De tijd van Messi bij Paris Saint-Germain lijkt in ieder geval spoedig te eindigen. Het contract van de 35-jarige wereldkampioen loopt na dit seizoen af. Vorige week raakte hij nog even in diskrediet nadat hij een training miste omdat hij als ambassadeur naar Saoedi-Arabië moest.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.