Afwezigheid Vejinovic lijkt van korte duur

Reacties

Marko Vejinovic keert tegen ADO Den Haag hoogstwaarschijnlijk terug in het basiselftal van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. De van Vitesse overgekomen middenvelder moest in De Klassieker nog plaatsmaken voor Tonny Vilhena.

Afwezigheid Vejinovic lijkt van korte duur

Voor het eerst dit seizoen verscheen zomeraankoop Vejinovic woensdagavond in de confrontatie met Ajax (1-0 winst) niet aan de aftrap. De reservevol in het duel om de KNVB-beker viel niet in goede aarde bij de middenvelder, zo vertelde Van Bronckhorst tijdens een persconferentie.

'Marko was niet blij, het moet voor hem een klap zijn geweest. Maar ik kies spelers op basis van de tegenstander en dan kan dit gebeuren', stelde de coach, die Vilhena tegen de Amsterdammers voor het eerst dit seizoen een basisplaats gunde.

Feyenoord wacht de taak om zondag op bezoek bij ADO Den Haag de zegereeks van zes duels een vervolg te geven. Juist tegen de nummer veertien van de Eredivisie wordt mentaal het nodige van de Rotterdammers gevraagd. 'Juist dit soort duels moet je winnen. Een wedstrijd als tegen ADO is weer een test voor ons.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.