Afrika Cup voorbij voor Egyptenaar Warda na ophef over pikante berichten

Reacties

Egypte zet de strijd om de Afrika Cup voort zonder Amr Warda. De linksbuiten is uit de selectie gezet, volgens Egyptische media vanwege het versturen van pikante berichten naar verschillende vrouwen op Instagram en WhatsApp.

Afrika Cup voorbij voor Egyptenaar Warda na ophef over pikante berichten

De nationale voetbalbond van Egypte meldt in een statement dat de 25-jarige Warda een disciplinaire straf heeft gekregen van bondscoach Javier Aguirre, maar maakt niet bekend wat de dribbelaar heeft misdaan. Egyptische media claimen dat wel te weten. Warda was voor de start van het toernooi al in opspraak geraakt, omdat hij meerdere seksueel getinte berichten zou hebben verstuurd.

Aguirre selecteerde Warda ondanks de ontstane ophef voor de strijd om de Afrika Cup, maar heeft nu besloten om de aanvaller uit de selectie te zitten. Egypte, het gastland van de eindronde, gaat nu met een selectie van 22 man verder. Tijdens de openingswedstrijd tegen Zimbabwe viel 29-voudig international Warda twintig minuten voor tijd in; woensdagavond speelt Egypte zijn tweede groepswedstrijd, dus zonder Warda, tegen Congo-Kinshasa.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.