Afrika Cup-acties: vertolkt Onana een heldenrol op weg naar glorie?

ADVERTORIAL – De strijd om de plekken in de halve finale van de Afrika Cup barst vandaag los. Lukt het Andre Onana om zich met Kameroen ten koste van Gambia te plaatsen voor de volgende ronde? Bekijk de speciale acties en speel mee bij Jack's!

Afrika Cup-acties: vertolkt Onana een heldenrol op weg naar glorie?
© Imago

Van een dopingschorsing van negen maanden naar een rentree in de Champions League en een paar maanden later jacht maken op de Afrika Cup-titel; Onana bewijst dat het snel kan gaan in de voetballerij. De Ajax-goalie heeft bij de nationale ploeg van Kameroen na een moeilijk jaar weer een podium gevonden waarop hij zijn klasse kan tonen. In de zes interlands die Onana sinds zijn rentree speelde, verloor Kameroen geen enkele keer. Lukt het De Ontembare Leeuwen om ook met Gambia af te rekenen? De quotering voor een zege van het gastland is 1.60.

Op ons verzoek biedt Jack's ook een meer dan fraaie Special aan voor de eerste kwartfinale. Gaat het Onana lukken om de nul te houden? De odd voor Kameroen wint zonder tegendoelpunt is verhoogd naar maar liefst 2.40.

Afrika Cup-acties:
- Kameroen wint en houdt de nul: 2.40
- Egypte wint en Mohamed Salah scoort: 7.00
- Senegal wint zonder een doelpunt tegen te krijgen: 2.00

De andere kwartfinale die zaterdag gespeeld wordt, gaat tussen Burkina Faso en Tunesië. Oftewel: de ploeg met ex-Ajacied Bertrand Traoré tegen het team dat in de vorige ronde verrassend Nigeria versloeg. De odd voor een overwinning van Burkina Faso is 3.65, terwijl de quotering voor een zege van de Tunesiërs 2.45 is.

We blikken ook alvast vooruit op de twee andere kwartfinales. Denderen Mohamed Salah en co door naar de finale? De Liverpool-ster neemt het na het verslaan van Ivoorkust na strafschoppen nu met zijn land op tegen Marokko. De mix met de klasse van Salah en de defensieve stabiliteit (Egypte kreeg slechts één tegengoal in vier duels tijdens dit toernooi) kan weleens goud waard zijn. Jack's heeft de quotering voor Egypte wint en Salah scoort een flinke boost gegeven: 7.00. De quotering voor enkel een zege van Egypte is 3.70. Marokko is de favoriet met een odd van 2.60 voor een overwinning.

De grote favoriet voor eindwinst komt zondagavond pas in actie. Senegal heeft defensief veel indruk gemaakt door telkens de nul te houden. Dat is niet geheel verrassend met Chelsea-goalie Édouard Mendy onder de lat en Napoli-sterkhouder Kalidou Koulibaly in het hart van de defensie. Met Sadio Mané heeft de ploeg voorin bovendien een sterspeler die op ieder moment het verschil kan maken. Heb jij veel vertrouwen in Senegal? Profiteer dan van de actie die wij hebben aangevraagd: Senegal wint zonder een doelpunt tegen te krijgen (2.00).

Joël Piroe
In veel competities is het dit weekend tijd voor een adempauze, maar niet in het Championship. Een van de blikvangers op het tweede niveau is Joël Piroe, die een uitstekend debuutseizoen beleeft bij Swansea City en al elf keer heeft gescoord in de competitie. De ex-PSV'er hoopt tegen nummer negentien Hull City opnieuw toe te slaan en daar kun jij van profiteren met deze Special, waarbij ook koploper Fulham betrokken is: Fulham wint & Joël Piroe scoort (3.75). Fulham is als nummer één van het Championship hard op weg naar promotie naar de Premier League en heeft al vier keer op rij gewonnen. Nummer veertien Blackpool komt vanmiddag op bezoek op Craven Cottage.

Bekijk het volledige aanbod van Jack's en speel mee. Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro verkrijgbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's