AFC-speler Yordi Teijsse aan de beterende hand na val van balkon

Reacties

AFC-speler Yordi Teijsse is opgenomen in het ziekenhuis. De tweelingbroer van oud-prof Kenny Teijsse is zondag betrokken geraakt bij een ernstig ongeval.

AFC-speler Yordi Teijsse aan de beterende hand na val van balkon
© Pro Shots

Uit respect voor de privacy van Teijsse en zijn familie liet AFC eerder deze maandag nog weten dat het geen mededelingen over de toedracht van het ongeluk wilde doen. In een update meldt de club nu dat Teijsse van een balkon aan de achterzijde van zijn woning in een flatgebouw gevallen is. 'Voor zover er van geluk kan worden gesproken, is zijn val gebroken door een plat dak', laat AFC weten.

Teijsse is goed aanspreekbaar en aan de beterende hand. 'Het gaat redelijk oké met mij en het verplegend personeel is erg aardig', laat hij in een korte reactie weten. 'Ik ben heel blij dat ik er zo vanaf gekomen ben, want het had veel erger kunnen aflopen.' Teijsse zal voorlopig in het ziekenhuis blijven. Zijn verwondingen lijken na eerste onderzoeken niet ernstig te zijn.

De 27-jarige Teijsse speelde in tegenstelling tot zijn tweelingbroer Kenny nooit profvoetbal in Nederland, maar speelde in 2016 wel negen duels op het Schotse hoogste niveau voor Dundee FC. Daarna keerde hij terug in het amateurvoetbal bij zijn oude club Quick Boys. In 2018 maakte de aanvaller de overstap naar AFC, waarvoor hij dit seizoen vijftien keer scoorde in de Tweede Divisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.