Advocaat hoopt op goed nieuws over Kökcü: 'Hij doet het geweldig'

Reacties

Feyenoord onderneemt deze week een nieuwe poging om het contract van Orkun Kökcü te verlengen. Arsenal en Sevilla wachten gespannen af hoe de onderhandelingen verlopen.

Advocaat hoopt op goed nieuws over Kökcü: 'Hij doet het geweldig'
© Pro Shots

De negentienjarige Kökcü beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij Feyenoord, nadat hij in het vorige voetbaljaar al zijn debuut maakte in het eerste elftal. De club wil graag langer door met de middenvelder en zat al eerder met de entourage van Kökcü rond de tafel. Toen werd er (nog) geen akkoord bereikt over een verlenging van de samenwerking.

Intussen wordt de belangstelling voor Kökcü alleen maar groter. Arsenal en Sevilla hebben de technicus al een tijdje op de korrel en volgen de ontwikkelingen rondom een eventueel nieuw contract voor Kökcü met meer dan gemiddelde interesse. Mochten Feyenoord en Kökcü elkaar voor de zomer niet vinden in een nieuwe overeenkomst, dan is de kans groot dat de club de middenvelder zal verkopen. Dit ondanks het feit dat Kökcü nog een doorlopend contract heeft in De Kuip.

Advocaat
Als het aan Dick Advocaat ligt, blijft Kökcü voor Feyenoord behouden. De succestrainer zet momenteel de zaken op een rij en beslist voor het eind van de maand of hij zijn aflopende contract zal gaan verlengen. Kökcü is in het team van Advocaat een vaste basisspeler en voor de coach een belangrijke speler voor de toekomst.

'Orkun doet het geweldig', zegt Advocaat. 'Maar dat heb ik wel vaker gezegd. Dat vind ik trouwens van meer spelers, hoor. Als ik Tyrell Malacia zie voetballen, kan ik daarvan genieten. Justin Bijlow staat prima te keepen. Intussen hebben we een vrij jonge ploeg op het veld staan en dat voor iemand die de naam heeft niet met jeugd te willen werken… Onzin natuurlijk. Ik kijk alleen naar kwaliteit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer O. Kökçü
Meer over O. Kökçü
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.