Advocaat heeft eerste gewenste versterking binnen bij ADO

Reacties

ADO Den Haag gaat zich spoedig versterken met Joey Sleegers. De 28-jarige aanvaller kan transfervrij tekenen nadat hij zijn contract met Dibba Al-Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten liet ontbinden. In Den Haag ligt een verbintenis tot medio 2025 voor hem klaar.

Advocaat heeft eerste gewenste versterking binnen bij ADO
© Pro Shots

Sleegers, die als aanvallende middenvelder en op beide vleugels uit de voeten kan, verruilde FC Eindhoven afgelopen zomer voor het Midden-Oosten. Het lucratieve avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten verliep echter niet zoals hij wilde. Sleegers liet daarom zijn contract ontbinden, met de wens om terug te keren naar Nederland.

Nu tekent hij dus bij ADO, zijn vijfde club in Nederland na Feyenoord, Eindhoven, NEC en VVV-Venlo. Sleegers voorziet de ploeg van trainer Dick Advocaat van de nodige aanvallende impulsen. Vorig seizoen leverde hij in dienst van Eindhoven 21 goals en twaalf assists in de Keuken Kampioen Divisie.

ADO is bezig aan een dramatische seizoen. De club die eerder trainer Dirk Kuijt de laan uitstuurde, staat momenteel op de achttiende plek in de Keuken Kampioen Divisie met vijf punten meer dan hekkensluiter Jong FC Utrecht.

Spelersprofiel

J. Sleegers


Geboortedatum:
20 juli 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Helmond
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,65 m
Gewicht:
62 kg
Huidige club:
FC Eindhoven
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.