ADO ziet Kanon in 2018 pas terug

Reacties

ADO Den Haag kan voorlopig geen beroep doen op Wilfried Kanon. De centrumverdediger kampt met een vervelende enkelblessure.

ADO ziet Kanon in 2018 pas terug

Er is sprake van een stressfractuur bij Kanon die waarschijnlijk gerelateerd is aan de shin splints waar hij eerder dit seizoen mee kampte. Vanwege die oorzaak is het op dit moment niet in te schatten hoelang Kanon er exact uitligt, maar de duels met PSV en PEC Zwolle mist hij sowieso.

ADO kan dan wel weer beschikken over Tom Beugelsdijk, die woensdag als invaller al zijn rentree maakte tegen Roda JC Kerkrade. De Haagse club is door de 3-2 zege steviger de nummer acht in de Eredivisie.

Overigens maakte ADO donderdag ook bekend in de winterstop een trainingskamp te beleggen in Turkije. Daar speelt de club twee oefenwedstrijden tegen tegenstanders van formaat. Het Besiktas van Ryan Babel en Jeremain Lens is op 9 januari de eerste sparringpartner van ADO. Enkele dagen daarna volgt een oefenduel met Istanbul Basaksehir, waar voormalig ADO-speler Eljero Elia onder contract staat.

VI's Reon Boeringa over de veerkracht van ADO Den Haag.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.