ADO vervult El Khayati-vacature met clubloze Haye

Reacties

Thom Haye keert na een jaar terug op de Nederlandse velden. De aanvallende middenvelder heeft voor twee jaar getekend bij ADO Den Haag.

ADO vervult El Khayati-vacature met clubloze Haye

De 24-jarige Haye maakte in de zomer van 2018 de overstap naar Serie B-club Lecce. Na zijn periodes bij AZ en Willem II was dat zijn eerste buitenlandse avontuur, dat na een jaar en vijftien duels in Italiaanse dienst deze zomer eindigde. Zijn doorlopende contract werd ontbonden.

De transfervrije status bood Haye de gelegenheid om ook nog na het sluiten van de transfermarkt een nieuwe club te vinden. Ondanks Deense interesse werd het ADO Den Haag, dat na het vertrek van Nasser El Khayati een aanvallende middenvelder goed kon gebruiken.

'Hij voegt creativiteit en dynamiek toe aan ons middenveld', zegt technisch manager Jeffrey van As op de clubwebsite. 'Thom is een speler die een belangrijke spil in het positiespel kan zijn, maar ook een goede schakel tussen het middenveld en de aanval kan vormen. Met deze laatste transfer is de concurrentie binnen de ploeg weer wat vergroot.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.