ADO neemt dankbaar afscheid van 'verbluffende' El Khayati

Reacties

De transfer van Nasser El Khayati naar Qatar SC was al helemaal rond, nu heeft ook ADO Den Haag de overstap bevestigd. De club uit de Hofstad heeft de dertigjarige smaakmaker via de officiële kanalen uitgezwaaid.

ADO neemt dankbaar afscheid van 'verbluffende' El Khayati

Afgelopen maandag werd al bekend dat El Khayati - na wekenlange, zeer moeizame onderhandelingen - de overstap maakt naar Qatar. Daar heeft hij een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een extra jaar, ondertekend. ADO neemt nu ook officieel afscheid van de speler die volgens de clubsite 'een verbluffende indruk' heeft achtergelaten.

'De gesprekken verliepen niet altijd even soepel, maar het is voor alle partijen fijn dat er nu duidelijkheid is over de toekomst van Nasser', aldus manager voetbalzaken Jeffrey van As. 'We gunnen hem deze transfer van harte, maar wilden hem uiteraard wel tegen de juiste voorwaarden laten vertrekken. In onze ogen is dat gelukt. We zullen nooit vergeten wat Nasser voor onze club heeft betekend.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.