ADO verlengt contract Kishna en gaat in gesprek met zeven spelers

Reacties

ADO Den Haag heeft het contract van Ricardo Kishna met een jaar verlengd. De hekkensluiter van de Eredivisie heeft de optie in het aflopende contract van de aanvaller gelicht. Met een groot aantal andere spelers wordt later pas gesproken over een eventuele langere samenwerking.

ADO verlengt contract Kishna en gaat in gesprek met zeven spelers
© Pro Shots

Volgens de cao voor betaaldvoetbalclubs moeten spelers voor 1 april duidelijkheid krijgen of de arbeidsovereenkomst formeel wordt opgezegd. Een formele opzegging betekent dus niet meteen dat een club niet met een speler verder wil. ADO voorkomt de formele opzegging bij Kishna en Benjamin Reemst. De middenvelder ligt daardoor ook een jaar langer vast. Kishna maakte in november zijn rentree na lang blessureleed.

ADO wil met Michiel Kramer, Nasser El Khayati, Shaquille Pinas, John Goossens, Martin Fraisl, Youness Mokhtar en Cain Seedorf in gesprek over een nieuw contract, maar hun verbintenis is dus wel formeel opgezegd. 'Uiteraard zijn de sportieve en financiële situatie van invloed op het verloop van deze processen', meldt ADO op de clubsite.

Bij andere spelers is het nog niet zeker of ADO een langere samenwerking ziet zitten. Het gaat hierbij om Tomislav Gomelt, Bilal Ould-Chikh, Pascu, Gianni Zuiverloon, Atilla Agirman, Maarten Rieder en de verhuurde spelers Lorenzo van Kleef (FC Eindhoven), Mike Havekotte (MVV Maastricht), Hugo Botermans (FC Eindhoven), Danny Bakker (Roda JC Kerkrade) en Dehninio Muringen (FC Dordrecht). De huurperiodes van Dario Del Fabro, Ilay Elmkies, Jonas Arweiler, David Philipp, Juan Familia-Castillo, Bobby Adekanye en Lassana Faye komen in de zomer 'in principe' ten einde, laat ADO weten.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.