ADO sluit nieuw Kishna-scenario niet uit

Reacties

ADO Den Haag blijft in de slotfase van de winterse transfermarkt loeren op buitenkansjes. 'Daarbij kijken we naar alle posities', aldus manager voetbalzaken Jeffrey van As tegenover Voetbal International.

ADO sluit nieuw Kishna-scenario niet uit

Vlak voor het verstrijken van de zomerse deadline verraste ADO vriend en vijand door Ricardo Kishna op huurbasis binnen te hengelen. De aanvaller liep vervolgens een zware knieblessure op en kon de ploeg van Fons Groenendijk vervolgens nauwelijks van dienst zijn, maar desondanks was zijn komst een grote stunt.

'Ook nu zijn we bezig met het kijken naar buitenkansjes', laat Van As weten. 'We hebben geen specifieke wensen, maar als er voor ons een speler uit de buitencategorie langskomt, dan staan we daar zeker voor open. Net zoals afgelopen zomer met Ricardo.' Dinsdag verhuurde ADO verdediger Thomas Meissner nog aan Willem II, het is niet de bedoeling dat voor hem een directe vervanger wordt gehaald.

Met talent Shaquille Pinas - die in de laatste twee wedstrijden mocht spelen, maar nog geen volwaardig contract heeft - zijn de onderhandelingen inmiddels geopend. Eerder deze maand was er ook sprake van buitenlandse interesse voor smaakmaker Abdenasser El Khayati, maar Van As benadrukt dat er rondom hem inmiddels niets meer speelt. Ook lijkt rechtsback Tyronne Ebuehi het seizoen gewoon af te maken in Den Haag. Voor hem was interesse van Benfica, maar die club is er vooralsnog niet in geslaagd om de Braziliaanse rechtsback Douglas Pereira te slijten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.