ADO-revelatie Johnsen één van de opties bij AZ voor opvolging Weghorst

Reacties

Bjørn Johnsen is een van de kandidaten om Wout Weghorst op te volgen bij AZ. De spits van ADO Den Haag is op de hoogte van de belangstelling, die op dit moment echter nog niet concreet is.

ADO-revelatie Johnsen één van de opties bij AZ voor opvolging Weghorst

De 26-jarige Johnsen was het afgelopen seizoen goed voor negentien doelpunten in de Eredivisie namens ADO. Die goede prestaties zijn ook AZ opgevallen, dat zoekt naar een opvolger voor de naar VfL Wolfsburg vertrokken Weghorst. Johnsen ziet een eventuele overstap naar de subtopper uit de Eredivisie wel zitten.

De Alkmaarders hebben behalve Johnsen nog twee of drie andere kandidaten op het oog en hebben nog geen bod uitgebracht op de ADO-topschutter. Ook vanuit het buitenland bestaat er de nodige belangstelling voor de Amerikaanse Noor. Net als AZ zijn echter ook die clubs op dit moment nog niet concreet geworden.

ADO heeft met de komst van Yuning Zhang al ingespeeld op een mogelijk vertrek van Johnsen. De Hagenaars bevestigen bovendien dat er belangstelling uit binnen- en buitenland is voor de zesvoudig international van Noorwegen, maar willen geen namen noemen van de geïnteresseerde clubs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.