ADO pakt door en huurt Troupée van FC Utrecht

Reacties

ADO Den Haag heeft in de persoon van Giovanni Troupée de gewenste versterking voor de achterhoede gevonden. De rechtsback wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van FC Utrecht.

ADO pakt door en huurt Troupée van FC Utrecht

Troupée (20) geldt bij ADO als de opvolger van Tyronne Ebuehi, die eerder in de zomer naar Benfica vertrok. Bij Utrecht hoefde Troupée dit seizoen opnieuw niet op veel speelminuten te rekenen. De jongeling heeft de concurrentiestrijd met Sean Klaiber verloren en gaat bij ADO meer ervaring opdoen.

Troupée maakte al ruim drie jaar geleden zijn debuut in het eerste van Utrecht, toen hij op 17 mei 2015 een klein halfuur mocht meedoen tegen Vitesse (3-3). De vleugelverdediger speelde tot dusver 65 officiële wedstrijden voor Utrecht, waarvan 47 in de Eredivisie.

Technisch directeur Jeffrey van As is blij met zijn komst. 'Giovanni is een zeer talentvolle speler, die we al vaak aan het werk hebben gezien. Hij is balvaardig en heeft een enorme drive naar voren. Hij staat met zijn strijdlust altijd zijn mannetje in de duels en weet wat er gevraagd wordt op Eredivisie-niveau.'

Necid
Met het huren van Troupée heeft ADO de tweede versterking van de dag binnen. Zojuist bevestigden de Hagenaren ook al dat Tomas Necid terugkeert in de Eredivisie. De Tsjechische spits speelde eerder al voor PEC Zwolle en liet onlangs zijn contract ontbinden bij Bursaspor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.