ADO mikt op Eredivisie en is dicht bij komst Marsman

Reacties

Nick Marsman (33) kan zijn carrière mogelijk op korte termijn in Nederland vervolgen. De ervaren doelman heeft namelijk gesproken met ADO Den Haag en stevent af op een persoonlijk akkoord. De ambitieuze club uit de Keuken Kampioen Divisie ziet in de routinier een belangrijke steunpilaar in de strijd om promotie naar de Eredivisie.

ADO mikt op Eredivisie en is dicht bij komst Marsman
© Pro Shots

Sinds de jaarwisseling is Marsman transfervrij, omdat het contract met Inter Miami FC afliep. De MLS-club had nog een verbintenis tot het einde van het kalenderjaar met de Nederlander, maar maakte in augustus gebruik van de regel om maximaal één spelerscontract op te zeggen om ruimte te maken in het salarisbudget. Marsman, die net Lionel Messi als ploeggenoot gekregen had, werd de pineut en werd tot het einde van het seizoen verhuurd aan San Antonio FC.

De ex-keeper van onder andere FC Twente en Feyenoord vertrok medio 2021 naar Miami. Daar speelde hij dertig officiële wedstrijden voor de Amerikanen. Spelen met Messi, Sergio Busquets en Jordi Alba liep Marsman uiteindelijk mis.

Sinds het nieuwe jaar is de goalie clubloos, daardoor is ADO Den Haag nu in de gelegenheid Marsman op te pikken. Eerder werd ook al bekend dat de club uit de Hofstad zich hoopt te versterken met Alex Schalk.

Spelersprofiel

N. Marsman


Geboortedatum:
1 oktober 1990
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
Zwolle
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
88 kg
Huidige club:
ADO Den Haag
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer Inter Miami
Meer over Inter Miami
Meer N. Marsman
Meer over N. Marsman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.