ADO Den Haag-stunt met Kishna: 'Absolute win-winsituatie'

Reacties

Ricardo Kishna keert na zeven jaar terug bij ADO Den Haag. De aanvaller van Lazio speelt komend seizoen op huurbasis in de Hofstad.

ADO Den Haag-stunt met Kishna: 'Absolute win-winsituatie'

De 22-jarige Kishna begon in 2001 bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag, voordat hij in 2010 bij Ajax zijn carrière een vervolg gaf. Via Lazio en een tijdelijk verblijf bij Lille keert de aanvaller nu terug in zijn geboortestad Den Haag.

'Omdat het een oud-ADO-speler is en ook nog eens een Hagenaar volg je Ricardo natuurlijk wel, maar niet met het idee om hem toe te voegen aan de selectie van ADO Den Haag', zegt vertelt manager voetbalzaken Jeffrey van As. 'Daar ga je pas over nadenken als het ineens tot de mogelijkheden behoort. Omdat we zeker weten dat Ricardo ons sterker gaat maken, willen we dat graag. En dat Ricardo zelf graag wil spelen in Den Haag helpt natuurlijk ook. Dit is een absolute win-winsituatie.'

Kishna vertrok in 2015 van Ajax naar Lazio, maar zijn Italiaanse avontuur werd geen succes. Afgelopen half jaar speelde hij voor Lille, maar daar maakte hij weinig indruk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.