ADO Den Haag laat oog vallen op spits Arweiler

Reacties

Jonas Arweiler moet de nieuwe spits van ADO Den Haag worden. De Haagse Eredivisionist hoopt de huurovereenkomst met de werkgever van de Duitse aanvaller, FC Utrecht, komend weekend rond te krijgen.

ADO Den Haag laat oog vallen op spits Arweiler
© Pro Shots

Trainer Aleksandar Rankovic heeft met Michiel Kramer maar één echte puntaanvaller in de selectie en kondigde al aan dat hij naast Kramer nog een ander type centrumaanvaller zocht. Arweiler (23) speelde de afgelopen twee seizoenen met het beloftenelftal van de Utrechters in de Keuken Kampioen Divisie. Utrecht pikte hem op in de jeugd bij Borussia Dortmund.

Arweiler bewees in de Eerste Divisie als afmaker en als balvaste spits prima uit de voeten te kunnen. Hij mocht vorig seizoen tegen FC Twente zijn debuut in het eerste elftal maken en nam direct de winnende goal voor zijn rekening. Komende jaargang is de Duitser vanwege zijn leeftijd niet inzetbaar voor Jong Utrecht en gezien de concurrentie in de voorste linie van de ploeg van trainer John van den Brom lijkt een verhuur de beste optie.

ADO Den Haag legde eerder deze week met jeugdinternational Vicente Besuijen al een buitenspeler vast. In de Belgische media werd ADO in verband gebracht met de Anderlecht-spelers Luka Adzic (ex-Emmen) en Mohammed Dauda (ex-Vitesse). Beide spelers mogen de Brusselse club verlaten, maar hun salariseisen lijken vooralsnog te gortig voor ADO.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.