Actie met quotering van 50.00: kies voor Real Madrid of Man City!

ADVERTORIAL - Het is eindelijk weer tijd voor de crème de la crème van het Europese voetbal, het is tijd voor de kwartfinales van de Champions League. Real Madrid en Manchester City trappen dinsdagavond af. TOTO pakt voor die kraker uit met een fraaie welkomstactie!

Actie met quotering van 50.00: kies voor Real Madrid of Man City!
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 3
Manchester City
Manchester City

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt de speler uitgedaagd te kiezen. Real Madrid of Manchester City, welk team maakt in Estadio Santiago Bernabéu bij het eerste duel de grootste kans op een overwinning? Er wordt door TOTO een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een zege van het team naar keuze.

Meespelen kan op deze manier:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Real Madrid óf zet 1 euro in op winst van Manchester City (1x2).
4. Wint de ploeg waar jij voor hebt gekozen? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Bij Real Madrid weten ze als geen ander hoe er gepiekt moet worden in de beslissende fase van de Champions League. De Koninklijke kroonde zich al veertien keer tot de beste van Europa, waaronder acht keer sinds de start van de Champions League in 1992. In eigen land heeft het team van trainer Carlo Ancelotti zijn kracht dit seizoen alweer getoond. Real stevent met een ruime voorsprong op Barcelona af op het winnen van de landstitel. In de Champions League pakte de Spaanse grootmacht in de groepsfase achttien punten, waarna in de achtste finale werd afgerekend met RB Leipzig. Zie jij Real sterk beginnen aan het tweeluik met The Citizens?

Manchester City bleef dit seizoen in de poulefase van de Champions League ook zonder puntenverlies. De ploeg van coach Pep Guardiola was daarna in de achtste finale een paar maatjes te groot voor FC Kopenhagen. Voor City is er in de laatste maanden van het seizoen de uitdaging om voor de tweede keer op rij de Champions League te winnen. Er is maar één andere club die daar deze eeuw in slaagde: Real Madrid. Op weg naar Champions League-winst schakelde City vorig seizoen in de halve finale de Madrilenen uit.

Zie jij City winnen in een van de mooiste decors in het Europese voetbal of denk jij dat Real in eigen huis het sterkst is? De welkomstactie van TOTO is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's