Actie met quotering van 50.00: kies voor PSG of Barça!

ADVERTORIAL - Er mag gerust gesproken worden van een grootse voetbalavond als Paris Saint-Germain en Barcelona tegenover elkaar staan. Wie van de twee doet woensdagavond goede zaken in de kwartfinale van de Champions League? TOTO biedt een bijzondere welkomstactie aan!

Actie met quotering van 50.00: kies voor PSG of Barça!
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 3
Barcelona
Barcelona

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt de speler uitgedaagd een keuze te maken tussen Paris Saint-Germain en Barcelona. Welk topteam maakt de grootste kans op een zege in het eerste duel in de kwartfinale? TOTO biedt dan een verhoogde quotering van liefst 50.00 aan voor een overwinning van de ploeg naar keuze.

Meespelen gaat als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Paris Saint-Germain óf zet 1 euro in op winst van Barcelona (1x2).
4. Wint de ploeg waar jij voor hebt gekozen? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Paris Saint-Germain beleefde een beroerde generale repetitie. In eigen huis tegen hekkensluiter Clermont kwam het sterrenensemble niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Trainer Luis Enrique gaf Kylian Mbappé aanvankelijk rust, maar deed halverwege de tweede helft alsnog een beroep op de superster om een achterstand weg te poetsen. Met een assist was de 25-jarige Fransman alweer voor de 48ste keer dit seizoen direct betrokken bij een doelpunt. De Champions League winnen zou voor Mbappé een ultiem slotstuk zijn van zijn periode bij PSG. Hij was in de achtste finales van het miljoenenbal tegen Real Sociedad al drie keer trefzeker. Barcelona is dus gewaarschuwd.

Barcelona was in de achtste finale van de Champions League te sterk voor Napoli en aan die opsteker waren de Catalanen ook wel toe. In La Liga stelt de ploeg van Xavi teleur met een achterstand van acht punten op koploper Real Madrid. Komt er Europees succes, dan is het seizoen alsnog meer dan gered. In Parijs kan Xavi mogelijk weer een beroep doen op Frenkie de Jong. Na een enkelblessure is hij weer aangesloten, de Oranje-international is meegereisd naar Parijs.

Denk jij dat PSG woensdagavond een grote stap zet naar een plek in de halve finale, of zie jij Barcelona juist winnen in de Franse hoofdstad? De welkomstactie van TOTO is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's