Actie met quotering van 100.00: kies voor Feyenoord of Ajax!

ADVERTORIAL - De wedstrijd die zondagmiddag in De Kuip op het programma staat geeft dit voetbalweekend extra glans: De Klassieker. Doet Feyenoord als nummer twee van de Eredivisie goede zaken tegen de rivaal of komt er eerherstel van Ajax? TOTO biedt een fraaie welkomstactie aan bij deze kraker!

Actie met quotering van 100.00: kies voor Feyenoord of Ajax!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
6 - 0
Ajax
Ajax

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie wordt de speler uitgedaagd een keuze te maken tussen Feyenoord en Ajax. Wie zie jij winnen? Er komt een verhoogde quotering van liefst 100.00 beschikbaar voor een overwinning van het team naar keuze. Er mag gerust gesproken worden van een welkomstactie de luxe.

Meespelen gaat als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Feyenoord óf zet 1 euro in op winst van Ajax (1x2).
4. Wint de ploeg waar jij voor hebt gekozen? Dan ontvang jij 100x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Eerder dit seizoen was Feyenoord nog duidelijk te sterk voor Ajax. Het team van trainer Arne Slot won op 27 september op een woensdagmiddag met liefst 0-4 in de Johan Cruijff Arena, mede dankzij een hattrick van Santiago Giménez. Voor eigen publiek willen de Rotterdammers het krachtsverschil zondagmiddag nog eens tot uitdrukking laten komen in een klinkende zege. Het Legioen is ook wel weer toe aan zo'n overwinning in een thuiswedstrijd tegen Ajax. De laatste zege van Feyenoord in een Klassieker in eigen huis dateert van 27 januari 2019. Toen waren onder anderen Robin van Persie, Steven Berghuis en Tonny Vilhena nog trefzeker voor Feyenoord.

Uitschakeling in Europa is al een feit, succes in het bekertoernooi zit er niet meer in en in de titelstrijd heeft Ajax eigenlijk geen moment een serieuze rol gespeeld. Voor de Amsterdammers is het een seizoen om snel te vergeten. Het belangrijkste in de wedstrijden die resteren, is misschien wel hoop creëren voor de toekomst, richting volgend seizoen. Een zege bij Feyenoord zou wat dat betreft goud waard zijn.

Denk jij dat Feyenoord zijn favorietenstatus waarmaakt of zie jij Ajax toch winnen in De Kuip? De welkomstactie van TOTO is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's