Achttien seconden te laat: systeemfout komt Barcelona duur te staan

Reacties

Het lukte Barcelona op Deadline Day niet om Benjamin Pavard naar Camp Nou te halen, maar de koploper van La Liga dacht een goede kans te maken bij Julián Araujo. De komst van de verdediger van LA Galaxy ging op het nippertje niet door.

Achttien seconden te laat: systeemfout komt Barcelona duur te staan
© Pro Shots

In gesprek met Movistar deed Mateu Alemany een boekje open over het mislopen van Araujo. De technisch directeur liet eerder op de dag Héctor Bellerín naar Sporting Portugal vertrekken en dacht diens vervanger even later in huis te halen. 'Maar we konden hem niet op tijd registreren, omdat het systeem vast liep. Het lukte precies achttien seconden na het verstrijken van de deadline. We gaan horen wat de FIFA ervan vindt.'

Barça ving op de slotdag van de transferwindow niet alleen bot bij Araujo. De club dacht ook aan de komst van Sofyan Amrabat, maar Fiorentina weigerde de Marokkaans international te laten gaan. Amrabat zette zich over de teleurstelling heen en maakte woensdag in het toernooi om de Coppa Italia als invaller alweer minuten voor de club uit Florence.

In hoger beroep
Uit de woorden van Alemany valt op te maken dat Barça nog in beroep wil gaan als het gaat om de zaak-Araujo. Dat deed eerder ook Paris Saint-Germain, dat door treuzelen van Chelsea naast Hakim Ziyech greep. PSG meldde zich vervolgens bij de Franse voetbalbond, maar die gaf de koploper van Ligue 1 nul op het rekest.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.