Achilles niet opgewassen tegen MVV en Peeters

MVV Maastricht heeft dankzij twee goals van Stef Peeters een 2-1 zege geboekt op bezoek bij Achilles '29. De aansluitingstreffer kwam te laat voor de thuisploeg.

Peeters (foto) was dit seizoen al goed voor zeven goals in de Jupiler League en had ook zondagmiddag in Groesbeek zijn vizier op scherp staan. De 24-jarige Belg kopte de bezoekers in de 36ste minuut op voorsprong en schoot MVV kort na rust op 0-2 uit een vrije trap. Zo leken de Limburgers op weg naar een eenvoudige zege.

MVV-verdediger Shermar Martina bracht de spanning echter terug door halverwege de tweede helft voor de tweede keer geel te krijgen. Achilles drong aan en scoorde via Freek Thoone, maar buitte het numerieke overwicht niet volledig uit. MVV hield stand en trok de voorsprong over de streep.

Dankzij de overwinning klimt MVV naar plaats acht. Achilles verzuimt goede zaken te doen en moet voorlopig genoegen nemen met plek vijftien.