Achahbar strijkt na teleurstelling bij Dordrecht neer in Roemenië

Reacties

Anass Achahbar heeft na zijn vertrek bij FC Dordrecht een nieuwe club gevonden. De 26-jarige aanvaller gaat aan de slag bij Sepsi OSK, de nummer acht van de Roemeense competitie. Achahbar tekent voor anderhalf jaar.

Achahbar strijkt na teleurstelling bij Dordrecht neer in Roemenië
© Pro Shots

Dordrecht besloot aan het einde van 2019 om na drie maanden alweer afscheid te nemen van Achahbar, die daardoor in het nieuwe jaar transfervrij op zoek kon naar een nieuwe club. Achahbar kwam namens Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie tot zeven wedstrijden en één doelpunt. Daarnaast was hij in de bekerwedstrijd tegen MVV Maastricht goed voor een hattrick.

Het gaat de laatste jaren behoorlijk bergafwaarts met de carrière van de bij Feyenoord opgeleide Achahbar. De Rotterdamse club verkocht de aanvaller in 2016 aan PEC Zwolle, dat hem een jaar later verhuurde aan NEC. Daar vond de spits regelmatig het net, maar kwam hij ook meermaals in opspraak om disciplinaire redenen. Uiteindelijk zette toenmalig trainer Jack de Gier hem begin 2019 na een woordenwisseling uit de selectie en keerde hij ook niet meer terug.

Nadat PEC zijn contract had ontbonden dook Achahbar afgelopen zomer op bij Dordrecht, aanvankelijk alleen om zijn conditie op peil te houden. Uiteindelijk tekende de aanvaller in september een contract voor één seizoen, maar ook die verbintenis diende hij niet uit. Nu gaat Achahbar zijn geluk beproeven in Roemenië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Achahbar
Meer over A. Achahbar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.