AC Milan 'op kamp' om crisis te bezweren

Reacties

AC Milan heeft een nieuwe maatregel genomen om de sportieve crisis te bezweren. Selectie en staf gaan vanaf dinsdag voor onbepaalde tijd op trainingskamp - in ritiro - om zich volledig te focussen op de competitiewedstrijd tegen Atalanta Bergamo van komende zaterdag.

AC Milan 'op kamp' om crisis te bezweren

Na de winst in de Serie A op Bologna (2-1) en in het toernooi om de Coppa Italia op Hellas Verona van afgelopen woensdag (3-0) leek het even beter te gaan met Milan, maar afgelopen zondag volgde een fors verlies op bezoek bij Hellas (3-0). Milan staat achtste in de Serie A.

AC Milan-trainer Gennaro Gattuso.
AC Milan-trainer Gennaro Gattuso.

In Italiaanse media duiken allerlei geruchten op over de huidige situatie bij de Italiaanse club. Trainer Gennaro Gattuso zou de laconieke houding van zijn spelers na het verlies bij Verona onbegrijpelijk hebben gevonden. Het gedrag van de spelers is een van de redenen op het trainingskamp te beleggen.

Volgens Sky Sport Italia en La Gazzetta dello Sport is vanwege de sportieve crisis ook het diner met spelers, families, trainers en directie afgeblazen. Dat zou maandagavond op de planning hebben gestaan, maar is door directeuren Massimiliano Mirabelli en Marco Fassone geannuleerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.