AC Milan houdt Inter voor de gek met bezoek onherkenbare Kanye West

Reacties

AC Milan heeft op ludieke wijze gereageerd op het stadionbezoek van Kanye West bij Inter. De Amerikaanse rapper droeg een balaclava die zijn gehele hoofd bedekte.

AC Milan houdt Inter voor de gek met bezoek onherkenbare Kanye West
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

En dus zag de sociale media-afdeling van Milan de perfecte manier op om het bezoek van West te reageren. Onder anderen Dua Lipa, Tom Cruise en Will Smith bezochten Casa Milan, het hoofdkantoor van de club, zo is te zien op een video. Mét een balaclava op uiteraard, zodat niet gecheckt kon worden of ze het ook daadwerkelijk waren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat was natuurlijk niet het geval. West was wel echt in het Stadio Giuseppe Meazza afgelopen dinsdag om het Champions League-duel met Atlético Madrid bij te wonen. Dat was niet zonder reden. De Curva Nord, de harde kern van Inter, zong namelijk op de achtergrond mee in de nieuwe nummers 'Carnival' en 'Stars' van West.

Bekijk hier al onze video's
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.