'AC Milan en Benfica in de markt voor Götze'

Reacties

Het is nog de vraag of Mario Götze komend seizoen bij PSV speelt. Benfica en AC Milan azen naar verluidt op de Duitser.

'AC Milan en Benfica in de markt voor Götze'
© Pro Shots

Ondanks een doorlopend contract heeft Götze er geen geheim van gemaakt open te staan voor een nieuwe uitdaging. Zijn keuze wordt mede ingegeven voor de trainer. In die zin is de interesse van Benfica opvallend. Trainer Roger Schmidt, die Götze naar Eindhoven lokte, is namelijk vanaf deze zomer trainer van de Portugese club.

De 29-jarige aanvallende middenvelder staat volgens het Duitse Sport1 ook in de belangstelling van AC Milan. De Italiaanse kampioen zou mede vanwege de zekerheid van Champions League-voetbal zelfs de voorkeur hebben van Götze, die voor een relatief laag bedrag kan vertrekken uit Eindhoven.

Technisch directeur John de Jong weet (nog) niets over de vetrekwensen van de Duitser. 'Bij ons heeft geen enkele speler aangegeven weg te willen. Mario ook niet. Dat geeft een goed gevoel. We zijn ook een mooie club, hè. Het is niet uitgesloten dat hij gewoon blijft. Ik heb met Roger niet besproken of hij spelers mee wil nemen. Als hij een grote zak geld meebrengt, is er te praten, haha…'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.