Absurde uitspraken zenderbaas over Juventus, Ronaldo in de prijzen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Absurde uitspraken zenderbaas over Juventus, Ronaldo in de prijzen

• De kans is klein dat de publieke omroep in Italië binnenkort zijn voetbalpakket gaat uitbreiden. Carlo Freccero, de directeur van Rai 2 (zeg maar de NPO 2 van Italië), heeft het namelijk niet zo op de Serie A. 'Ik kijk alleen naar de Premier League, omdat Juventus in dit land alles wint', sprak de bestuurder donderdag tijdens een presentatie. 'Dat komt omdat zij zich de VAR hebben toegeëigend, dat kan echt niet. Alle VAR-mensen worden door Juventus gecontroleerd. Heel irritant. Forza Roma!' We zien het de NOS-bestuurders nog niet zo snel zeggen…

'De dag daarna kreeg Louis van Gaal zijn ontslag en ging de transfer naar Barcelona niet door.'
Jerrel Hasselbaink vertelt aan Sky Sports hoe hij begin 2003 een overgang van Chelsea naar Barcelona door de neus geboord zag worden. 'We waren zelfs al akkoord over het salaris, Van Gaal wilde dat Patrick Kluivert een concurrent kreeg.'

• Niet elke prijs gaat naar Luka Modric. Op de Globe Soccer Awards heeft Cristiano Ronaldo donderdag de Speler van het Jaar-award in ontvangst genomen. Didier Deschamps werd Trainer van het Jaar en Atlético Madrid is tot Team van het Jaar uitgeroepen. De awards worden toegekend door de belangenvereniging voor clubs ECA en door de EFAA, dat de belangen van zaakwaarnemers behartigt. Daarover gesproken: Jorge Mendes werd tot Zaakwaarnemer van het Jaar uitgeroepen, een prijs die hij sinds 2010 alleen in 2016 niet won. Zijn bekendste cliënt gaf hem de award:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zlatan Ibrahimovic geniet van de periode zonder voetbal. Het gaat ook ten koste van de fysieke toestand. De Zweedse leeuw is flink aan het uitbuiken.

• In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft verzet Frenkie de Jong zijn zinnen in zonniger oorden. De Ajacied is een Reggaeboy.

Dit bericht bekijken op Instagram

😄🇯🇲😃

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong) op

'Kijk, José Mourinho, Zinedine Zidane en Didier Deschamps komen net voorbij. Donderdag worden hier de Globe Soccer Awards uitgereikt, vandaar. Zidane vertelde dat-ie woensdag al naar huis gaat, dus ik kan het nou al invullen: Deschamps is Beste Trainer.'
Aad de Mos vermaakt zich in Dubai. De Hagenaar kijkt ook met interesse naar de zoektocht van zijn oude club Anderlecht naar een nieuwe trainer. 'Frank de Boer verkoos Atlanta United, Phillip Cocu heeft geen zin in Anderlecht, ze zijn al toe aan de derde keus... Ik wijt dat aan een gebrek aan ervaring van de topfunctionarissen Marc Coucke en Michael Verschueren. Ervaring is niet te koop. Als je dan ineens aan de universiteit wordt afgezet, tuimel je in de valkuilen.' (Het Laatste Nieuws)

Lee Bowyer blaast vandaag 42 kaarsjes uit. We denken daarom terug aan een van zijn meest memorabele momenten in zijn carrière, al zal hij daar zelf minder graag aan herinnerd worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.