Abe Lenstra Stadion kan na bommelding snel weer open

Reacties

Aan het begin van de middag zal het Abe Lenstra Stadion weer worden vrijgegeven door de politie. Na de bommelding van woensdagochtend vroeg is er vooralsnog niets verdachts aangetroffen.

Abe Lenstra Stadion kan na bommelding snel weer open

Er kwam vanochtend in alle vroegte een bommelding binnen bij de Friese club. Uit welke hoek of op welke manier deze melding werd gedaan, daar kan door Heerenveen in het belang van het onderzoek geen uitspraak over worden gedaan.

'We hebben het stadion veiliggesteld, dus ons ervan verzekerd dat er niemand meer binnen was. Daarna hebben we ervoor gezorgd dat er niemand meer kon binnenkomen en hebben we alle medewerkers geïnformeerd over de situatie', vertelt een woordvoerder van Heerenveen.

De politie Friesland laat weten dat er tot nu toe niets vreemds gevonden is. Het onderzoek met de speurhonden en bomverkenner wordt vermoedelijk tegen het einde van de ochtend afgerond. Vervolgens kan het stadion van Heerenveen weer open.

De training van de eerste selectie die vandaag gepland stond gaat ook niet door, maar dit houdt geen verband met de bommelding. Heerenveen speelde dinsdagavond een oefenduel met SC Stiens en won dit met 0-12.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.