Aanvoerder Pröpper legt aanbieding Heracles naast zich neer

Reacties

Heracles Almelo heeft woensdag duidelijkheid gegeven over de aflopende contracten in de selectie. De club lijkt in ieder geval afscheid te nemen van drie spelers.

Aanvoerder Pröpper legt aanbieding Heracles naast zich neer
© Pro Shots

Eén daarvan is Robin Pröpper. De 27-jarige aanvoerder speelt sinds 2016 voor Heracles en is de laatste jaren uitgegroeid tot leider van de defensie. Vorig jaar was er al interesse voor hem, maar besloot hij om toch een extra seizoen in Almelo te blijven. Heracles heeft Pröpper vorige maand opnieuw een contractvoorstel gedaan, maar dat heeft de Arnhemmer voorlopig naast zich neergelegd.

Linksback Jeff Hardeveld en reservedoelman Daniel Mesenhöler zullen hoe dan ook vertrekken. Eerstgenoemde begon het seizoen nog als basisspeler, maar verloor zijn plaats na de winterstop aan Giacomo Quagliata, terwijl Mesenhöler vooral gehaald werd om de tijdelijke personele problemen onder de lat op te lossen.

Heracles gaat wél door met Mats Knoester. De club heeft de optie in het contract van de 22-jarige verdediger gelicht. Hij ligt nu vast tot medio 2022. De club vertelt ook van plan te zijn om een contractvoorstel te doen aan Tim Breukers, Lucas Schoofs, Koen Bucker, Mohamed Amissi en Navajo Bakboord.

Ook Ismail Azzaoui, Teun Bijleveld, Janis Blaswich, en Adrian Szöke hebben een aflopende verbintenis, maar omdat het om hun eerste contract gaat, geldt de deadline van 1 april hier niet. Heracles meldt later met hen in gesprek te gaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.