Aanvallende versterking financieel onhaalbaar voor Roda

Reacties

Roda JC komt deze transferperiode alleen nog in actie als één van de eigen spelers eerst vertrekt. Met het aantrekken van de Belg Jannes Vansteenkiste (24) heeft de club de gewenste extra optie voor de linksbackpositie binnenboord.

Aanvallende versterking financieel onhaalbaar voor Roda

Aanvallende versterking is gewenst, maar vooralsnog financieel onhaalbaar. 'Als er geen speler meer weggaat, zullen we het dus doen met deze selectie', zegt technisch directeur Harm van Veldhoven.

Roda wil eventueel meewerken aan een vertrek van Adil Auassar en spits Dani Schahin, die beiden met buitenlandse clubs in verband worden gebracht. Op dit moment is er volgens Van Veldhoven geen sprake van concrete interesse.

Verdediger Christian Kum (31) kan al langer rekenen op de interesse van zijn ex-club ADO Den Haag, terwijl zijn naam deze zomer ook rondzong bij Vitesse. Het heeft er echter alle schijn van dat de Duitser ook na de transferdeadline nog uitkomt voor Roda JC.

In de Eredivisie bezet Roda momenteel de zestiende plek. Alle drie de optredens gingen verloren. Bekijk in dit overzicht alle in- en uitgaande transfers van de Limburgers deze transferperiode.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.